Rúdtánc webshop, rúdsport bolt

Mobil otthoni rúdtánc rudat vennél, vagy éppen pódiumos rudat bérelnél? Ziára vadászol, esetleg valami dizájnos, jó minőségű rúdtáncos edzőruhára, netán térdvédőre? Fotózáshoz kell valami? Kínálatunkban mindent megtalálsz, amire szükséged lehet a rúdtánchoz / rúdfitneszhez.

Személyes átvételi lehetőség Budapest területén (kivéve rudak!)

Ha egy adott gyártó valamely termékét nem találtad meg webshopunkban vagy nem láttad az adott méretben, írj a shop@rudvilag.hu címre, és örömmel segítünk! Ha pedig megadod a mobilszámodat is, rövid időn belül visszahívunk!

RUDASOKTÓL, RUDASOKNAK - szakszerű tanácsadás, hiteles tapasztalatok, őszinte vélemények.

Táncrudak
Ruhák
Bérelhető pódiumos rudak
Ziák
Térdvédők
Matracok
Toldók
Egyéb

Az itt feltüntetett árak a szállítási költséget nem tartalmazzák, kivéve rudak esetében. Az árváltoztatás jogát fenntartjuk.

A szállítás - rudak kivételével - belföldre a FoxPost Zrt. illetve a Magyar Posta Zrt.-n keresztül történik, ezen cégek aktuális díjszabása szerint. Rudak esetében nincs árbeli különbség akkor, ha a rudat személyesen veszitek át tőlünk Budapesten, vagy adott belföldi címre rendelitek.

Szállítási információk, irányadó jelleggel:

A 2,5 cm-nél vastagabb küldeményeket a Magyar Posta Zrt. csak csomagként hajlandó felvenni, így az iTac2 és a Tite Grip ziákat minden esetben FoxPost-tal küldjük. Minden mást (a rudak kivételével természetesen) tudunk postával küldeni, ha a küldemény teljes vastagsága nem haladja meg a 2,5 cm-t. FoxPost esetén választható, hogy automatába vagy címre érkezzen a küldemény. Postai szállítás esetében a "postán maradó" küldemény is választható. 

Személyes átvételre is lehetőség van Budapesten, ennek részleteiről a megrendelést követően tájékoztatunk.

A szálíltási határidők a gyártók kapacitásának függvényében hosszabbodhatnak, erről minden esetben haladéktalanul értesítünk.

Fizetési módok: készpénz, átutalás, utánvét. Bankkártyás fizetésre jelenleg nincs lehetőség.

Bankfiókban történő befizetés esetén kérjük, vedd figyelembe, hogy a bank levon 547 Ft-ot, így ennyivel többet fizessetek be!

Ha kérdésed van, írj a shop@rudvilag.hu címre, és segítünk!

Facebook

Instagram

Kövess Instagrammon!

Értesülj elsőként!

Ha az elsők között szeretnél értesülni a legújabb rudas hírekről, iratkozz fel időszaki hírlevelünkre!

Küldj nekünk történetet!

Van olyan rudas híred vagy történeted, amit megosztanál? Küldd el az info@rudvilag.hu címre!