Rúdsport bolt > Rúdsport és rúdtánc ruhák

Rúdsport és rúdtánc ruhák

Fotózáshoz keresel valami dögös rúdtánc szettet, netán a rúdtánc edzésen szeretnél divatos lenni? Kínálatunkban megtalálhatók a legkeresettebb külföldi rúdtánc-márkák legjobb darabjai: válogass a Paradise Chick, Poledancerka, Dragonfly, Wear Caroline, RAD alsóiból, felsőiből, és szettjeiből!
Felsők
Alsók
Egyrészesek, szettek
Térdvédők
Egyéb

Az itt feltüntetett árak a szállítási költséget nem tartalmazzák, kivéve rudak esetében. Az árváltoztatás jogát fenntartjuk.

A szállítás - rudak kivételével - belföldre a FoxPost Zrt. illetve a Magyar Posta Zrt.-n keresztül történik, ezen cégek aktuális díjszabása szerint. Rudak esetében nincs árbeli különbség akkor, ha a rudat személyesen veszitek át tőlünk Budapesten, vagy adott belföldi címre rendelitek.

Szállítási információk, irányadó jelleggel:

A 2,5 cm-nél vastagabb küldeményeket a Magyar Posta Zrt. csak csomagként hajlandó felvenni, így az iTac2 és a Tite Grip ziákat minden esetben FoxPost-tal küldjük. Minden mást (a rudak kivételével természetesen) tudunk postával küldeni, ha a küldemény teljes vastagsága nem haladja meg a 2,5 cm-t. FoxPost esetén választható, hogy automatába vagy címre érkezzen a küldemény. Postai szállítás esetében a "postán maradó" küldemény is választható. 

Személyes átvételre is lehetőség van Budapesten, ennek részleteiről a megrendelést követően tájékoztatunk.

A szálíltási határidők a gyártók kapacitásának függvényében hosszabbodhatnak, erről minden esetben haladéktalanul értesítünk.

Fizetési módok: készpénz, átutalás, utánvét. Bankkártyás fizetésre jelenleg nincs lehetőség.

Bankfiókban történő befizetés esetén kérjük, vedd figyelembe, hogy a bank levon 547 Ft-ot, így ennyivel többet fizessetek be!

Ha kérdésed van, írj a shop@rudvilag.hu címre, és segítünk!

Facebook

Instagram

Kövess Instagrammon!

Értesülj elsőként!

Ha az elsők között szeretnél értesülni a legújabb rudas hírekről, iratkozz fel időszaki hírlevelünkre!

Küldj nekünk történetet!

Van olyan rudas híred vagy történeted, amit megosztanál? Küldd el az info@rudvilag.hu címre!