2018
JAN
22.

Teszteltük - Pole Move Box

Egy újabb ötletes kis rudas találmány, hogy még könnyebben menjenek a trükkök: bemutatjuk a Pole Move Box-ot, ahol az egyes elemek kártyákon szerepelnek, nehézségi fokok és típusok szerint. A Pole Move Boxot Sprenger Renáta Miriam, a Renomé Stúdió tulajdonosa tesztelte.

 

 


2017
NOV
30.

Karácsonyi rendelések

Rúdtáncos barátnődet mi is kápráztatná el jobban karácsonyra, mint egy rudas ajándék? Webshopunkban mindent megtalálsz, ami a rúdtánchoz, rúdsporthoz, rúdfitneszhez szükséges, legyen szó akár egy jelzés értékű ajándékról, vagy éppen egy új rúdról otthonra. Kérdezzetek bátran, segítünk! Rendeléseiteket pedig ne felejtsétek el időben leadni, hogy minden ott legyen a fa alatt karácsony estére!


2017
AUG
17.

Szeptemberi sztárdömping Budapesten

Idén szeptemben újra elárasztják hazánkat a rudas szakma kiválóbbnál kiválóbb képviselői, és míg általában férfi oktatókra úgy kell vadászni, most hárman is érkeznek. Elsőként szeptember 16-án Oleg Zabelin párjával, Radmila Aitovával (utóbbit balettos mozdulataiért lehet majd irigyelni). Őt követi a Pole Positions Moscow fenegyereke, Aleksey Poryadnov szeptember 24-én, majd Latin-Amerika feltörekvő csillaga (egyben a lányok kedvence), Cris Sáez. Lesz tehát miből választani, keressétek a workshopokat az Események menüpont alatt.


2017
JÚL
28.

Magyarországon a GymPole!

Július 29-én (szombaton) Magyarországon is kipróbálhatod a GymPole forradalmian új termékeit! A cseh márka, melyet az egykori duó világbajnok, Veronika Dolanská (Rehorová) alapított, olyan új ötletekkel rukkolt elő, mint például az Active Pole, mely egy időjárásnak is ellenálló kerti rúd, pódium nélkül, és mindössze 20 kg! Ugyancsak a helyszínen tesztelheted majd a márka extrém stabil 3 m magas pódiumos rúdját, illetve a tetszőlegesen felül/alul rögzíthető lengőrúdját! És persze lesz fotózás is! Jelentkezés a foglalas@rudvilag.hu oldalon! (A program ingyenes, kivéve a fotózást, melynek díja 7 000 Ft / 5 db retusált kép.)


2017
JÚN
04.

Pole Theatre Greece – teltház, szájtátás, show a javából

Bár a helyszínt megtalálni nem volt könnyű feladat (konkrétan a sokpályás autóút másik felére át kellett volna születni), ám utána már tényleg csak az élvezet jutott. A zsűriben MacBookok, a színpadon profi műsorvezetés és ámulatba ejtő produkciók, még a semi-pro mezőnyben is. Összefoglaló a május 21-i Pole Theatre Greece-ről, a Pole Theatre versenyek görög állomásáról.


KATEGÓRIÁK

HÍREK »
SZTORIK »
RÚD+TE »
TIPPEK »

SZAVAZZ!

Te milyen ziát használsz?

iTac
Dry Hands
White Chalk
LupitPole párnácska
Dew Point
Váltogatom
Semmit
Nem tudom
Más

SZAVAZOK!

LEGNÉPSZERŰBB CIKKEK

ESEMÉNY NAPTÁR

ESEMÉNYEK

Facebook

Instagram

Kövess Instagrammon!

Értesülj elsőként!

Ha az elsők között szeretnél értesülni a legújabb rudas hírekről, iratkozz fel időszaki hírlevelünkre!

Küldj nekünk történetet!

Van olyan rudas híred vagy történeted, amit megosztanál? Küldd el az info@rudvilag.hu címre!