2016
NOV
21.

A 10+1 legjobb rudas karácsonyi ajándék, tanácstalan barátoknak

Ha szeretnéd meglepni a legjobb barátnődet vagy a párodat karácsonyra valami olyan rudas holmival, aminek tényleg örül, akkor ezt a cikket Neked írtuk. Ráadásul most árfekvés szerint rendeztük őket, hogy még könnyebb legyen dönteni! Lássuk az idei év 10 + 1 legjobb rudas ajándékát!


2016
SZEPT
06.

Babát várok, rudazhatok?

Talán páratok fejében megfordult már a kérdés, abba kell-e hagyni a rudazást, ha beköszön a gólya? Vagy csak bizonyos típusú gyakorlatokat kell mellőzni? Ezek kapcsolatos saját tapasztalatait osztja meg rövid írásában vendégszerzőnk, Ott-Balogh Katalin, aki maga is nemrég ment keresztül mindezen, és aki egyben diplomás szakedző.


2016
JÚN
29.

Mi köze a rúdnak a masszázshoz?

Kevés olyan szerencsés van, aki intenzív sportolás mellett ne sérült volna még le. A túlzott igénybevétel általában húzódásokhoz, gyulladásokhoz vezet, amelyek megfelelő kezelés hiányában elhúzódhatnak, súlyosbodhatnak. A hagyományos orvosi módszerek mellett manapság egyre inkább előtérbe kerül a masszázs, ami a rúdsportban is hasznos gyógyító módszer. Horváth Petra masszőrrel beszélgettünk.


2016
MÁJ
01.

Hozd magad egyensúlyba!

Könnyen kibillensz az egyensúlyodból? Akár a lelki, akár a fizikai egyensúlyról beszélünk, mindkettő megtartása és fejlesztése igen fontos feladat lehet. Aleska Sáfrány Emese utóbbihoz kapcsolódó mini tippjeit itt olvashatjátok.


KATEGÓRIÁK

HÍREK »
SZTORIK »
RÚD+TE »
TIPPEK »

SZAVAZZ!

Te milyen ziát használsz?

iTac
Dry Hands
White Chalk
LupitPole párnácska
Dew Point
Váltogatom
Semmit
Nem tudom
Más

SZAVAZOK!

LEGNÉPSZERŰBB CIKKEK

ESEMÉNY NAPTÁR

ESEMÉNYEK

Facebook

Instagram

Kövess Instagrammon!

Értesülj elsőként!

Ha az elsők között szeretnél értesülni a legújabb rudas hírekről, iratkozz fel időszaki hírlevelünkre!

Küldj nekünk történetet!

Van olyan rudas híred vagy történeted, amit megosztanál? Küldd el az info@rudvilag.hu címre!