2016
AUG
12.

Rúd vs Nyár

Bár most nincs olyan őrjítő meleg, mégis némi nosztalgiával gondolunk vissza arra a pár hétre, amikor gyakorlatilag leolvadtunk a rúdról. Tamás Andi szubjektív írása a rudasok legjobb "barátjáról", az izzasztó hőségről.

Juhúúúú, nyár van! Elő a strandtesttel (minden strandra elcibált test strandtest, ezt remélem mindenki tudja) és irány a legközelebbi pocsolya. Imádom a nyarat! Nyári gyerek vagyok így megengedem magamnak azt a luxust hogy egész nyáron szülinapi glóriában fürdőzzek. Engem ilyenkor mindenki szeret, ünnepel, jó az idő, de olyannyira, hogy olvadva csorgok széjjel a betondzsungelben ahol élek. Öröm és boldogság!

Ez mind szép és jó, de a rúd függőknek ilyenkor sem lehet nyugtuk. Mint tudjuk, a hőség nem éppen a rúdtáncos legjobb barátja. A nyár meleg (legalábbis itt, Magyarországon, így én csak erről tudok nyilatkozni), és a meleg izzadást jelent (ha nem izzadsz, baj van, menj orvoshoz), az izzadás pedig egyenlő a csúszással. Ha nem hiszel nekem, kérdezd Snoop-ot. Na és mit akarnak a rudasok elkerülni minden áron? Ön nyert! A csúszást!

Lehet későn szólok, de ez a kis szösszenet nem sok célt szolgál, leginkább így juttatom kifejezésre a frusztrációmat, és ezáltal próbálom elérni, hogy kevésbé érezzétek magatokat rosszul a nyári teljesítményetekért. Persze, ha Te akkor is zseniális vagy a rúdon amikor az árnyékban is 100 fokon perzsel a nap, akkor utállak, szállj le a netről és nyomás gyakorolni!

Néhány hete pusztulat hőség volt itt a városban, de én mégis úgy döntöttem, rendes kislány leszek és gyakorlok otthon. Mondanom sem kell, a rúdhoz tapadás című tárgyból akkorát buktam, mint a ház. "Sebaj!" - gondoltam magamban, majd gyakorlom a talajt. Meglepetééééés! A padlóhoz bezzeg tapadsz. De mint az állat. Mintha az életed múlna rajta. Most komolyan?Mindenesetre a megoldások sora ilyenkor lerövidül: légkondícionált stúdió avagy végtelen mennyiségű magnézia bőséges és ismételt használata.

Hogy lássátok, hogy tudok mást is a hisztin kívül, rátérek a szép részre. Street pole! (Utcai rúd ha nagyon le akarom fordítani, de nagyon nem akarom lefordítani.) A megváltásunk, a messiásunk, az álmunk! Egy igazi rudas mindig meg fogja találni az összes létező alkalmatosságot, legyen az rúd vagy mászóka, amire fel lehet csimpaszkodni egy kis magamutogatás erejéig. Imádják majd az emberek. Főleg az ellenkező nemű emberek. Sokan furcsán néznek majd, a gyerekek pedig lehet hisztiznek mert elhappoltad a kedvenc mászókájukat. Ez ne riasszon el senkit! Hódítsuk meg a fesztiválokat, játszótereket!

Hölgyeim, uraim és kedves gyerekek... ha a sok csúszás, mászás, izzadás az agyatokra ment, mars kifele! Keress valamit amire fel tudod applikálni magad. Lehet nem az igazi, de a semminél több. És legalább kint vagy. Napon.Mindenesetre bármit is csinálsz, most tedd le a telefont és irány fagyit enni!

Sok szeretettel,
Andi

Szerző: Tamás Andrea


Hozzászólások


További kapcsolódó bejegyzések

KATEGÓRIÁK

HÍREK »
SZTORIK »
RÚD+TE »
TIPPEK »

SZAVAZZ!

Te milyen ziát használsz?

iTac
Dry Hands
White Chalk
LupitPole párnácska
Dew Point
Váltogatom
Semmit
Nem tudom
Más

SZAVAZOK!

LEGNÉPSZERŰBB CIKKEK

ESEMÉNY NAPTÁR

ESEMÉNYEK

Facebook

Instagram

Kövess Instagrammon!

Értesülj elsőként!

Ha az elsők között szeretnél értesülni a legújabb rudas hírekről, iratkozz fel időszaki hírlevelünkre!

Küldj nekünk történetet!

Van olyan rudas híred vagy történeted, amit megosztanál? Küldd el az info@rudvilag.hu címre!