2015
DEC
14.

A New York-iak, akik már megint nyertek

A Body & Pole név sokak számára cseng ismerősen. Hamarosan pedig még többek számára fog, hiszen a New York-i stúdió az IPDFA döntése alapján idén is elnyerte „Az év stúdiója” címet. De vajon mitől lesz valaki a legjobb? Erről is kérdeztük a Body & Pole tulajdonosát, Lian Lebret-t egy villáminterjú keretében.

Mi volt a célja annak idején a Body & Pole stúdió létrehozásának?

2010-ben már kezdett égető szükség mutatkozni egy olyan butik-jellegű pole fitness stúdió megnyitása iránt, ahol a kezdőktől a profi versenysportolókig mindenki talál magának megfelelő szintű képzést. A kellő személyes odafigyelés érdekében óráink hosszát 90 percben, létszámát pedig 12 főben korlátoztuk. Ezáltal oktatóink egyénileg, kreatív módon egyengethették a tanítványok fejlődési útját.

Mi az, ami a Body & Pole-t megkülönbözteti más stúdióktól?

Az egyik, amit már említettem is, hogy nálunk 90 percesek az órák. A másik, hogy mi mintegy 200 órát kínálunk hetente, ezen belül számos olyat, amit ritkábban fordul elő máshol, így például karikát, selymet, hajlékonyság-fokozó órákat, és speciális módszerekre épülő erősítő órákat. Az órákon kívül pedig tiszta, biztonságos és tökéletesen felszerelt környezetet.

Az IPDFA díjára Ti jelentkeztetek?

Biztosan nem mi, arról tudnánk! Viszont köszönjük, akárki is tette!

Mit gondoltok, miért Ti nyertétek el „Az év stúdiója” díjat?

A mi csapatunk kreatív, elszánt és keményen dolgozó szakemberekből áll. Olyanokból, akik mindig valami új dolog után kutatnak. Azt gondolom, a mi stúdiónk minden szempontból a legtökéletesebb tanulási környezetet biztosítja, feltehetően ezért is választottak bennünket ismét az év stúdiójának.

Most, hogy elnyertétek ezt a rangos díjat, amit korábban például a The Choreography House is, történt-e bármilyen változás a stúdió életében?

Számos gratulációt kaptunk, és rendkívül örülünk, hogy zsinórban második éve kapjuk meg ezt az elismerést. Mind a tanáraink, mind a diákjaink nagyon büszkék rá. És a továbbiakban? Igyekszünk tartani a már megismert kiváló színvonalat, sőt még tovább fejlődni. 2016-ban például szeretnénk mindenki számára elérhetővé tenni a stúdiót, mégpedig egy virtuális valóságot alkotó vadonatúj technikával, aminek a segítségével online bárki részt vehet az óráinkon. Ugyancsak jövőre indítjuk el a „Body & Pole on Tour” programunkat, amelynek keretében oktatóink felkerekednek, és intenzív pár napos Body & Pole kurzusokat tartanak más stúdiók számára. Amolyan csapatos vendégoktatásról van szó. Szóval számos meglepetést tartogat 2016 is!

Említetted a nívós tanári gárdát. Mondanál pár nevet azok közül, akik a stúdiótokban oktatnak, és esetleg versenyekről is ismerhetjük őket?

Samantha Star, Michelle Natoli, példának okáért. És mindazok, akikről még nem is tudjuk, de hamarosan a pole fitness új bajnokai lesznek! 

A Body & Pole-ról a stúdió honlapján olvashattok bővebben!

Szerző: VE


Hozzászólások

KATEGÓRIÁK

HÍREK »
SZTORIK »
RÚD+TE »
TIPPEK »

SZAVAZZ!

Te milyen ziát használsz?

iTac
Dry Hands
White Chalk
LupitPole párnácska
Dew Point
Váltogatom
Semmit
Nem tudom
Más

SZAVAZOK!

LEGNÉPSZERŰBB CIKKEK

ESEMÉNY NAPTÁR

Facebook

Instagram

Kövess Instagrammon!

Értesülj elsőként!

Ha az elsők között szeretnél értesülni a legújabb rudas hírekről, iratkozz fel időszaki hírlevelünkre!

Küldj nekünk történetet!

Van olyan rudas híred vagy történeted, amit megosztanál? Küldd el az info@rudvilag.hu címre!