2016
DEC
19.

Csillogj az ünnep színeiben! - Mademoiselle Spin játék

Itt az idő, hogy megismerkedjetek a Mademoiselle Spin francia márka sikkes darabjaival! Mi több, nyerjetek is egy saját alsót tőlük! Hogy mit kell ezért tennetek? Olvassatok tovább!

Sokkoló pink, elektromos kék, szilvaszín, kaviár piros, arany, metálszürke, fekete.... színkavalkád a javából! És akkor a fazonokról még nem is beszéltünk! Ha Neked is tetszenek a Mademoiselle Spin érdekes szabású darabjai, akkor ne habozz, játssz velünk! Kérdéseink a következők, melyekre a választ az info@rudvilag.hu címre várjuk "Mademoiselle Spin játék" tárggyal 2016. december 28. napjáig!

 

1. Mi a márka párizsi háztetőkön készül videójának angol nyelvű szlogenje?

2. Mi a márka két nagykövetének keresztneve?

3. Mi a kövekkel kirakott csillogó kollekció fantázianeve?

 

És hogy miket nyerhetsz?

1. nyeremény: Mademoiselle Spin csillogós alsó a Neked tetsző színben és fazonban!

2. nyeremény: Mademoiselle Spin Coco alsó a Te színedben!

3. nyeremény: Mademoiselle Spin Mimi alsó, szintén saját választásod szerint!

Szabályok:

A játék szervezője a Pole4ever Kft.

A játékban nem vehetnek részt a Rudvilag.hu munkatársai és közeli hozzátartozói.

A pályázat 2016. december 19-én magyar idő szerint 11:30 órákor kezdődik és 2016. december  28. napján magyar idő szerint 24:00 óráig  tart, az addig az info@rudvilag.hu címre beérkezett helyes válaszok beküldői vesznek részt a sorsolásban (minden beküldő személy csak egyszer játszhat, és az első beküldött válasza kerül játékba). Minden kérdésre egyetlen helyes válasz létezik. A helyes válaszok megtalálhatók a www.mademoisellespin.com weboldalon.

A sorsolás a www.randompicker.org véletlenszerű sorsolásos algoritmusa szerint történik 2016. december 29. napján. A nyerteseket a Rúdvilág Facebook oldalán (www.facebook.com/rudvilag) és e-mailen keresztül értesítjük a nyereményükről. Amennyiben valamelyik nyertes 3 munkanapon belül nem jelentkezik a nyereményéért, úgy pótnyertes(eke)t sorsolunk. A játék szervezője nem vállal felelősséget azért, amennyiben a díjakat felajánló szponzor a nyereményeket nem szállítja le, illetve azok esetlegesen hibás voltáért, azonban mindent megtesz annak érdekében, hogy ezeket a problémákat mielőbb orvosolja. A nyereményeket a nyerteseknek postai úton küldjük el az általuk megadott címre. A Pole4ever Kft. nem vállal felelősséget a postai kézbesítés során felmerült hibákért, illetve azért, ha a nyertes a postai úton megküldött terméket nem veszi át.

A nyeremények színei az adott kollekció lehetőségein belül választhatók.

Jogi út kizárva.

A résztvevők kifejezetten hozzájárulnak, hogy személyes adataikat a Rúdvilág.hu üzemeltetője, a Pole4ever Kft. a későbbiekben direkt megkeresésekre felhasználja.


Hozzászólások


További kapcsolódó bejegyzések

2016
AUG
08.

Újra játék! - Nyerd meg Bendy Kate stretching könyvét dedikálva!

Amilyen erős, olyan hajlékony is. Ismerd meg Bendy Kate nyújtási technikáit! Kezdőknek és haladóknak egyaránt hasznos gyakorlatokat tartalmaz az a könyv, amit Bendy nemrég írt. Ráadásul most dedikálva a Tiéd lehet! Játssz velünk! A részletekért pedig olvass tovább!


2016
MÁRC
28.

Locsolás helyett újra játék!

Ígértük. Elhoztuk. Itt van. Ezúttal az egyik legszexibb rudas ruhamárka, a RAD ajándékai következnek. Hogyan játszhatsz? Olvass tovább.


KATEGÓRIÁK

HÍREK »
SZTORIK »
RÚD+TE »
TIPPEK »

SZAVAZZ!

Te milyen ziát használsz?

iTac
Dry Hands
White Chalk
LupitPole párnácska
Dew Point
Váltogatom
Semmit
Nem tudom
Más

SZAVAZOK!

LEGNÉPSZERŰBB CIKKEK

ESEMÉNY NAPTÁR

Facebook

Instagram

Kövess Instagrammon!

Értesülj elsőként!

Ha az elsők között szeretnél értesülni a legújabb rudas hírekről, iratkozz fel időszaki hírlevelünkre!

Küldj nekünk történetet!

Van olyan rudas híred vagy történeted, amit megosztanál? Küldd el az info@rudvilag.hu címre!