2015
DEC
02.

Karácsonyi fotópályázat: nyerj értékes Dragonfly ajándékokat!

Itt az idő, hogy végre megmutasd, mit tudsz! Készíts magadról képet a kedvenc rudas pózodban ünnepváró hangulatban, és küldd el nekünk! Cserébe karácsonyra Dragonfly ajándékokkal lehetsz gazdagabb! A részletes szabályokért olvass tovább!

A Dragonfly (www.dragonflybrand.com) kifejezetten a rúdsport, a jóga és a fitness szerelmeseinek készít ruhákat, és itthon is tapasztaljuk, hogy népszerűsége egyre nő. Ma már olyan sztárok viselik, mint például a rendkívüli hajlékonyságáról ismert Bendy Kate. Vidám színekben pompázó topjaik, shortjaik és legginseik nemcsak divatosak és nőiesek, hanem rendkívül kényelmesek is, hiszen kifejezetten ezekre a sportokra fejlesztették ki őket. "A második bőröd", ígérik - és be is tartják.

Most Te is megnyerheted kedvenc darabodat, a Rudvilag.hu ugyanis karácsonyi fotópályázatot hirdet! 

Mit kell tenned ahhoz, hogy megnyerhesd a fentiek egyikét?

1. Készíts magadról képet a kedvenc rudas pózodban, ünnepi hangulatban (pld. Mikulás, karácsony)!

2. Like-old a Rudvilag.hu Facebook oldalát!

3. Töltsd fel a képet a Rudvilag.hu Facebook karácsonyi fotópályázat eseménye oldalára 2015. december 19-én 18 óráig! Írd a kép alá azt is, hogy Te mit választanál a www.dragonflybrand.com oldalról, ha Te nyernéd a főnyereményt! 

4. Gyűjtsd a szavazatokat, és nyerj meg az alábbi nyeremények egyikét!

1. helyezett: 150 euró értékű Dragonfly utalvány

2. helyezett: 100 euró értékű Dragonfly utalvány

3. helyezett: 50 euró értékű Dragonfly utalvány

 

Szabályok:

Egy képen több személy is szerepelhet, azonban a nyereményt ebben az esetben kizárólag a képet beküldő személy jogosult átvenni. Egy pályázó csak egy képet tölthet fel. Kizárásra (és moderálásra) kerülnek azok a képek, amelyek jellegüknél fogva jóerkölcsbe ütköznek (így például hiányos öltözékben vagy kihívó fehérneműben mutatkozik a pályázó, túlzottan erotikus jellegű a kép), vagy nem felelnek meg a megadott tematikának. Kizárásra kerülnek azok a pályázók is, akik nem jelölik meg a fenti 3. pont szerint választott Dragonfly terméket. A játékban nem vehetnek részt a Rudvilag.hu munkatársai és közeli hozzátartozói.

A pályázat december 19-én magyar idő szerint 18:00 óráig tart, az addig beérkezett képek közül a három legtöbb like-ot kapott kép beküldője nyer. Őket honlapunkon (www.rudvilag.hu) és a Facebook oldalunkon (www.facebook.com/rudvilag) keresztül értesítjük a nyereményükről. Amennyiben valamelyik nyertes 3 munkanapon belül nem jelentkezik a nyereményéért, úgy a sorban legtöbb szavazatot szerzett pályázó jogosult az őt megillető nyereményekre. Jogi út kizárva.

A résztvevők kifejezetten hozzájárulnak, hogy a fotópályázatra beküldött képeiket a Rúdvilág.hu a fotópályázattal kapcsolatos írásaiban felhasználja mind a www.rudvilag.hu oldalon, mind a Rúdvilág FB és Insta oldalán.

A verseny szervezője a Rúdvilág.hu. A résztvevők a játékban való részvétellel kijelentik és szavatolnak azért, hogy az általuk feltöltött képekhez kapcsolódó szerzői és szomszédos jogok őket illetik, illetőleg ezekre vonatkozóan további felhasználásra jogot kaptak az eredeti jogosulttól. A Rúdvilág.hu semmiféle felelősséget nem vállal a jogtalan képhasználatért.


Hozzászólások


További kapcsolódó bejegyzések

2016
NOV
21.

A 10+1 legjobb rudas karácsonyi ajándék, tanácstalan barátoknak

Ha szeretnéd meglepni a legjobb barátnődet vagy a párodat karácsonyra valami olyan rudas holmival, aminek tényleg örül, akkor ezt a cikket Neked írtuk. Ráadásul most árfekvés szerint rendeztük őket, hogy még könnyebb legyen dönteni! Lássuk az idei év 10 + 1 legjobb rudas ajándékát!


KATEGÓRIÁK

HÍREK »
SZTORIK »
RÚD+TE »
TIPPEK »

SZAVAZZ!

Te milyen ziát használsz?

iTac
Dry Hands
White Chalk
LupitPole párnácska
Dew Point
Váltogatom
Semmit
Nem tudom
Más

SZAVAZOK!

LEGNÉPSZERŰBB CIKKEK

ESEMÉNY NAPTÁR

ESEMÉNYEK

Facebook

Instagram

Kövess Instagrammon!

Értesülj elsőként!

Ha az elsők között szeretnél értesülni a legújabb rudas hírekről, iratkozz fel időszaki hírlevelünkre!

Küldj nekünk történetet!

Van olyan rudas híred vagy történeted, amit megosztanál? Küldd el az info@rudvilag.hu címre!