2016
NOV
26.

Azok a fiúk!

Egy rúdtáncos párjának lenni nem könnyű dolog. Számtalan kihívással és kötelességgel jár. Ezekről mesél most Tamás Andi.

A pasik. Gyűjtőfogalomként fogom ezt a kifejezést használni a barátodra, a férjedre, a partneredre, stb., mert így praktikus. Semmi esetre sem szeretnék kirekesztő lenni, de hetero női személy vagyok, hím csatolmánnyal, így most az én személyes meglátásom következik.

Szóval, a rúdtáncos pasik. Mármint a rúdtáncosok pasijai. (Annyira belemegyek itt a gender téma dzsungelébe, hogy már nem is fogok elnézést kérni, ez van.)

Elég sok szempontból lehet boncolni ezt a témát, és a boncolgatás változatosságát meghatározhatja, mi is rejlik az említett felek lába között, avagy milyen viszonyban állnak nevezett rúdtáncossal. Ugyan mostani célközönségem a rúdtáncos hölgyek, de uraim, bátran olvassatok tovább, hiszen a stíl, amelyben itt papírra vetem a gondolataimat, számotokra is felettébb élvezetes lehet.

Lányok! A pasik rúdtánc iránti reakciói egész széles skálán terülhetnek el, kezdve a teljes undortól és megvetéstől egészen addig, hogy (nedves) álmaik tárgyává léptek elő. Magam is találkoztam már mindenféle reakcióval, már nem sok minden lep meg - arról nem is beszélve, hogy egészen magasról teszek rá, ki mit gondol. Be kell valljam persze, élvezem a figyelmet.

Mindenek előtt, magadnak rudazol. A pasik, jelen esetben egy olyan pasi reakcióját, akihez közöd van, pedig kezeld a legjobb belátásod szerint. Vagy annak megfelelően, mennyire vagy éhes. Előre jelezd hogy ne szórakozzon Veled, ha ki vagy éhezve, meg amúgy se, mert izmok.  

Néhány példa visszajelzésekre, amit a barátod/jelölted produkálhat.

1. Akkor kezdesz el rudazni, amikor már jártok. Persze, bátorít, elismeri, hogy ez menő, netán még dicsekszik is a haverjainak, de nem kéri hogy hadd lásson a rúdon.

2. Rudazol, és megismerkedsz valakivel. Néhány találkozás után bedobod, hogy azok a muszklik bizony a rúdsportnak köszönhetőek. Lehet hogy

- úgy tesz mint akinek a tökök fogalma is ismeretlen és megpróbálja elmagyarázni Neked, ez miért kurvás, sztriptízes vagy olcsó, esetleg rögtön tárgyiasít is Téged.

- egy csábosnak ítélt lekezelő mosoly keretében nagylelkűen felvilágosít arról, hogy ez nem is igazi sport, mindezt kísérve egy “drágám”-mal, “kicsim”-mel, vagy hasonlóval.

Én egy ilyen helyzetben legyűrném az ingert, hogy megkérdezzem, “Miafrancbajodvan?” és csak futásnak erednék a másik irányba. Gyorsan. Pedig utálok futni.

Na, de. Akkor most feltételezzük, hogy találtál egy pasit, akinek nemcsak töke, de még agya is van. Amint meggyőződtél arról, hogy értékel Téged, bátran hálózd be a rúd mániáddal.

Vedd rá, hogy próbálja ki. Csalogasd elő a kényelmi zónájából, hadd nevessetek egy jót mindketten, és teljes nyugalommal utáld, ha elsőre megy neki, hiszen az anyatermészet csak igazságosságot nem gyakorolt, amikor a fizikai erőt osztogatta a nemek között.

A barátom tök lelkesen kipróbálta, és mert sportos, első próbálkozásra dühítően hosszú ideig ki tudott tartani pózokat, amiket addig soha nem próbált. Ez hol fair??? Na, de eltértem a lényegtől.

Tehát, a kedvesed értékel TÉGED (legfontosabb szempont!), amit csinálsz, és még bele is kóstol a mókába, mert befenyítetted. Szép munka! Ideje belevonni a kötelességekbe is, nevezetesen a rudas fotózás művészetébe. A szerencsések összeszednek egy fotóst. A többség oldalbordáinak viszont meg kell tanulni, hogy az általános pasis feladatok mellett - mint kényelmes ruhák kölcsönzése, magas polcok elérése - fel kell nőniük az új, rúd fotográfusi pozícióhoz is. Tanítsd meg neki az alapokat, de legyél türelmes. Amikor elkattintotta a csilliomodik képet is ugyanarról a pózról, hadd szusszanjon egyet, netán gurítson le egy italt. Hiszen nem könnyű feladat törődő pasinak lenni, pláne egy rúdtáncos törődő pasijának. :)

Szerző: Tamás Andi


Hozzászólások

KATEGÓRIÁK

HÍREK »
SZTORIK »
RÚD+TE »
TIPPEK »

SZAVAZZ!

Te milyen ziát használsz?

iTac
Dry Hands
White Chalk
LupitPole párnácska
Dew Point
Váltogatom
Semmit
Nem tudom
Más

SZAVAZOK!

LEGNÉPSZERŰBB CIKKEK

ESEMÉNY NAPTÁR

ESEMÉNYEK

Facebook

Instagram

Kövess Instagrammon!

Értesülj elsőként!

Ha az elsők között szeretnél értesülni a legújabb rudas hírekről, iratkozz fel időszaki hírlevelünkre!

Küldj nekünk történetet!

Van olyan rudas híred vagy történeted, amit megosztanál? Küldd el az info@rudvilag.hu címre!