2016
JAN
04.

LupitPole nyereményjáték - legyél Te a leggyorsabb!

Újabb nyereményjátékot indítunk, ezúttal a LupitPole jóvoltából. Válaszolj helyesen a kérdésekre, és küldd el minél hamarabb a válaszaidat nekünk e-mailben, hogy kétszer is nyerhess!

A LupitPole egy szlovén cég, amely elsősorban jó minőségű rúdjairól ismert, és manapság már olyan versenyek fő támogatója, mint például a 2015-ös Rúdsport Magyar Bajnokság vagy a 2015-ös IPSF világbajnokság. Emellett gyártanak még matracokat és speciális, magnéziával átitatott rúdtörlő párnácskákat is, amelyek igen hosszú időn át biztosítanak megfelelő tapadást. Most ez utóbbi rúdtörlő párnácskákból sorsolunk ki a helyes választ beküldők között 10 darabot!

Emellett az első 20 leggyorsabb helyesen válaszoló még egy Spin Your Soul feliratú exkluzív LupitPole tank toppal is gazdagodik, ráadásul mindenki a sajátjának megfelelő méretben! Tehát a nyereményed biztosan jó lesz Rád! Ugye hogy érdemes indulni?

Lássuk tehát a kérdéseket!

1. Ki a LupitPole márka hivatalos arca?

2. Hány különböző elnevezésű rudat forgalmaz a LupitPole jelenleg?

3. Mekkora a fent említett rúdtörlő párnácska pontos mérete (cm x cm-ben)?

A válaszok mind megtalálhatók a LupitPole honlapján. Válaszaitokat az info@rudvilag.hu oldalra küldjétek "LupitPole játék" tárggyal! Legyetek gyorsak, válaszoljatok helyesen, és vigyétek el a nyereményeket!

Szabályok:

Egy e-mail címről érkező válaszok közül csak az első válasz kerül elfogadásra. Minden kérdésre kizárólag egyetlen helyes válasz létezik, amely egyértelműen megtalálható a LupitPole honlapján (www.lupitpole.com) is, és amelyet a szervező a LupitPole által megadott információk alapján fogad el. Érvénytelen az a pályázat, amelyik egynél több választ jelöl meg egy adott kérdésre, vagy valamely kérdésre nem jelöl meg egyáltalán választ, netán a válasz nem egyértelmű. A játékban nem vehetnek részt a Rúdvilag.hu munkatársai és közeli hozzátartozói.

A játék 2016. január 4-én magyar idő szerint 11:00:00 órakor kezdődik, az ezt követően beérkezett email-ek vesznek a játékban. A játék 2016. január 10-én 18:00 óráig tart. Az első 20 helyes választ beküldő automatikusan jogosulttá válik a LupitPole által felajánlott tank topokra, erről a szervező haladéktalanul értesíti a nyerteseket. A 10 darab LupitPole Gripet (rúdtörlő szivacsocskákat) elnyert személyek közül a 10 nyertest a szervező véletlenszerű sorsolással választja ki, és nevüket a játék lezárását követően közzéteszi a Facebook oldalán (www.facebook.com/rudvilag), valamint e-mailben értesíti a nyereményükről. Az e-mailt arra az e-mail címre küldi, amelyről a pályázat érkezett. A szervező nem vállal felelősséget azért, amennyiben a nyertes ezen e-mailt valamely saját oldalán fennálló technikai hiba folytán nem kapja meg. Amennyiben valamelyik nyertes 3 munkanapon belül nem jelentkezik a nyereményéért, úgy a szervező újabb pótnyertes(eke)t sorsol, és ezen személyek válnak jogosulttá a kieső nyertest illető nyereményekre. A nyertesek kötelesek a szervezővel együttműködni a nyeremények átvétele során, így haladéktalanul megadni a méretüket, postázási címüket és egyéb szükséges elérhetőségüket. A szervező nem vállal felelősséget a postai kézbesítésből eredő hibákért. Jogi út kizárva.

A verseny szervezője a Rúdvilág.hu.


Hozzászólások


További kapcsolódó bejegyzések

2018
JÚL
22.

7 + 1 újdonság a rudas termékek világából

Azt hihetnénk, hogy lassan már nincs új a nap alatt, aztán csak csodálkozunk, hogy még mindig van tovább a rudas termékek világában is. Nézzünk kicsit körül, mik is a legfrissebb újítások a piacon!


KATEGÓRIÁK

HÍREK »
SZTORIK »
RÚD+TE »
TIPPEK »

SZAVAZZ!

Te milyen ziát használsz?

iTac
Dry Hands
White Chalk
LupitPole párnácska
Dew Point
Váltogatom
Semmit
Nem tudom
Más

SZAVAZOK!

LEGNÉPSZERŰBB CIKKEK

ESEMÉNY NAPTÁR

ESEMÉNYEK

Facebook

Instagram

Kövess Instagrammon!

Értesülj elsőként!

Ha az elsők között szeretnél értesülni a legújabb rudas hírekről, iratkozz fel időszaki hírlevelünkre!

Küldj nekünk történetet!

Van olyan rudas híred vagy történeted, amit megosztanál? Küldd el az info@rudvilag.hu címre!