2016
NOV
15.

Indul a Paradise Chick nyereményeiért, köztük a tapadós leggingsért!

Már sokat írtunk a szuper, tapadós leggingsről, amiben rudazni is lehet! Nos, most végre meg is nyerheted! Sőt, még ennél több nyeremény is vár szerencsés gazdájára! Hogy pontosan mik ezek, és miként játszhatsz velünk? Olvass tovább!

A Paradise Chick egy nemrég alapított rudas márka, amely innovatív szabásvonalaival és bevállalós stílusával hódít. Jellegzetes pálmaleveles szettjét hordja például Phoenix Kazree, de szintén a márka nagykövete Kristina Dumanskaya, Musina Galina és Malwina Ginter is. És nem mellesleg ők alkották meg az első tapadós leggingset is, ami segít abban, hogy télen a hűvös teremben ne kelljen rögtön rövidnadrágra vetkőznünk! Ha Neked is szükséged van egy ilyen darabra, akkor itt az ideje, hogy velünk játssz! Sőt, még mást is nyerhetsz! Csak válaszolj helyesen az alábbi kérdéseinkre, és küldd a válaszaidat - méreteddel együtt - "Paradise Chick" játék tárggyal az info@rudvilag.hu címre.

Lássuk a kérdéseket!

1. Melyik országból származik a Paradise Chick?

2. Melyik lesz a következő verseny, amit a márka támogat majd?

3. Mi a fantázianeve a Paradise Chick tapadós leggingsének?

És hogy miket nyerhetsz?

1. nyeremény: Paradise Chick szuper tapadós leggings a saját méretedben, karácsonyra! (ld. a játék címlapfotóján)

2. nyeremény: Paradise Chick menő, csíkokkal tarkított, magasított derekű szexi fekete alsó

3. nyeremény: Paradise Chick Baby pulóver, melegítéshez kiváló

 

Szabályok:

A játék szervezője a Pole4ever Kft.

A játékban nem vehetnek részt a Rudvilag.hu munkatársai és közeli hozzátartozói.

A pályázat 2016. november 15-én magyar idő szerint 9:20 órákor kezdődik és 2016. november 20. napján magyar idő szerint 24:00 óráig  tart, az addig az info@rudvilag.hu címre beérkezett helyes válaszok beküldői vesznek részt a sorsolásban (minden beküldő személy csak egyszer játszhat, és az első beküldött válasza kerül játékba). Minden kérdésre egyetlen helyes válasz létezik. A helyes válaszok megtalálhatók a www.paradisechick.com weboldalon.

A sorsolás a www.randompicker.org véletlenszerű sorsolásos algoritmusa szerint történik 2016. november 21. napján. A nyerteseket a Rúdvilág Facebook oldalán (www.facebook.com/rudvilag) és e-mailen keresztül értesítjük a nyereményükről. Amennyiben valamelyik nyertes 3 munkanapon belül nem jelentkezik a nyereményéért, úgy pótnyertes(eke)t sorsolunk. A játék szervezője nem vállal felelősséget azért, amennyiben a díjakat felajánló szponzor a nyereményeket nem szállítja le, illetve azok esetlegesen hibás voltáért, azonban mindent megtesz annak érdekében, hogy ezeket a problémákat mielőbb orvosolja. A nyereményeket a nyerteseknek postai úton küldjük el az általuk megadott címre. A Pole4ever Kft. nem vállal felelősséget a postai kézbesítés során felmerült hibákért, illetve azért, ha a nyertes a postai úton megküldött terméket nem veszi át.

Jogi út kizárva.

A résztvevők kifejezetten hozzájárulnak, hogy személyes adataikat a Rúdvilág.hu üzemeltetője, a Pole4ever Kft. a későbbiekben direkt megkeresésekre felhasználja.


Hozzászólások


További kapcsolódó bejegyzések

2016
AUG
08.

Újra játék! - Nyerd meg Bendy Kate stretching könyvét dedikálva!

Amilyen erős, olyan hajlékony is. Ismerd meg Bendy Kate nyújtási technikáit! Kezdőknek és haladóknak egyaránt hasznos gyakorlatokat tartalmaz az a könyv, amit Bendy nemrég írt. Ráadásul most dedikálva a Tiéd lehet! Játssz velünk! A részletekért pedig olvass tovább!


2016
MÁRC
28.

Locsolás helyett újra játék!

Ígértük. Elhoztuk. Itt van. Ezúttal az egyik legszexibb rudas ruhamárka, a RAD ajándékai következnek. Hogyan játszhatsz? Olvass tovább.


KATEGÓRIÁK

HÍREK »
SZTORIK »
RÚD+TE »
TIPPEK »

SZAVAZZ!

Te milyen ziát használsz?

iTac
Dry Hands
White Chalk
LupitPole párnácska
Dew Point
Váltogatom
Semmit
Nem tudom
Más

SZAVAZOK!

LEGNÉPSZERŰBB CIKKEK

ESEMÉNY NAPTÁR

ESEMÉNYEK

Facebook

Instagram

Kövess Instagrammon!

Értesülj elsőként!

Ha az elsők között szeretnél értesülni a legújabb rudas hírekről, iratkozz fel időszaki hírlevelünkre!

Küldj nekünk történetet!

Van olyan rudas híred vagy történeted, amit megosztanál? Küldd el az info@rudvilag.hu címre!