2016
FEB
09.

Játssz Sergiával az egyedi nyereményekért!

Sergia Louise Anderson március 16-i budapesti látogatása alkalmából a Pole Dance Fitness Stúdió jóvoltából nyereményjátékot hirdetünk! Játssz velünk, és nyerd meg az egyedi ajándékok egyikét! Olvass tovább, hogy megtudd, ehhez mit kell tenned!

Sergia Louise Anderson, a Los Angeles-i Vertitude stúdió tulajdonosa, az X-Pole és a Bad Kitty márkaarca számos nemzetközi díjat mondhat magáénak (így például a 2013-as USA nemzeti bajnoki címet), valamint koreográfusként is jelentős elismerésekkel bír (2013 IPDFA Choreographer of the Year). Idén március 16-án pedig Budapestre látogat! Az egykori versenytáncos három különböző workshopot fog tartani nálunk. Ehhez kapcsolódik mostani játékunk is, melynek során egyedi nyereményekhez juthatsz!

Lássuk, mit kell tenned ehhez!

1. Jelentkezz Sergia bármelyik budapesti workshopjára a poledancefitness.hungary@gmail.com e-mail címen 2016. február 15-ig, és jelezd, hogy részt kívánsz venni a játékban!

2. Fizesd be a workshop árát 2016. március 16-án 15:30 óráig!

3. Bízd magad a szerencsére (azaz Sergia kezére), és nyerd vissza a workshop árát

+ Ha esetleg nem Rád mosolyogna a szerencse, akkor is várnak Rád további ajándékok, hiszen Sergia további két nyertest is kisorsol, akik közül az egyik nyereménye egy finom kávéval egybekötött beszélgetés Sergiával, ahol végre felteheted neki azokat a kérdéseket, amelyek mindig is foglalkoztattak vele kapcsolatban! Harmadik nyertesünk pedig egy személyre szóló dedikált fotóval lehet gazdagabb!

 

Szabályok:

A játék 2016. február 9-től 2016. március 16-án 15:30 óráig tart. A játékban azok vehetnek részt, akik regisztrálnak Sergia Louise Anderson 2016. március 16-án tartandó budapesti workshopjára, és annak díját is maradéktalanul megfizetik 2016. február 15-ig a Pole Dance Fitness Stúdió részére. A játékban azok is részt vehetnek, akik a játék meghirdetése előtt jelentkeztek a workshopok valamelyikére, feltéve hogy írásban a fenti elérhetőségen jelzik a Pole Dance Fitness Stúdió részére, hogy a játékban részt kívánnak venni, illetve amennyiben a részvételi díjat a fenti határidőig szintén maradéktalanul befizetik.

A sorsolásra 2016. március 16-án kerül sor, Sergia Louise Anderson első workshopjának elején. A nyertesek közül Sergia sorsol egyet véletlenszerűen, ezt a játékost illeti a fődíj, ezt követően a maradék játékosok közül kihúzza előbb a második, majd a harmadik díjra jogosult nevét. A fődíj esetében a nyertes egyetlen workshop árát kapja vissza, és amely nem lehet több, mint az az összeg, amit ténylegesen megfizetett a Pole Dance Fitness Stúdió részére (tehát több workshopra jelentkezés esetén az ár arányosan jár vissza).

A nyertesek a játékban való részvételükkel kifejezetten hozzájárulnak, hogy róluk kép- és filmfelvétel készüljön, és azt a szervező a Rúdvilág.hu kommunikációs csatornáin (weboldal, Facebook, Instagram, YouTube) közzétegye.

A játék szervezője a Rúdvilág.hu. A Rúdvilág.hu semmiféle felelősséget nem vállal a workshopok esetleges elmaradásából - és így a nyeremények elmaradásából - eredő károkért.

 




 


Hozzászólások


További kapcsolódó bejegyzések

2018
SZEPT
15.

Anastasia Sokolova a Phoenix Pole Fitnessben

Az egyik legtemperamentumosabb ukrán rúdtáncos lány, számos tehetségkutató emlékezetes fellépője, Anastasia Sokolova látogat Magyarországra, hogy rebellis trükkjeit megtanítsa Nektek!


2018
MÁJ
11.

Saulo Sarmiento Budapesten! - workshopok

Október 27-én Magyarországra látogat a Cirque de Soleil művésze, Saulo Sarmiento, számos rúdverseny győztese, hogy rudas és lengőrudas workshopokat tartson.


KATEGÓRIÁK

HÍREK »
SZTORIK »
RÚD+TE »
TIPPEK »

SZAVAZZ!

Te milyen ziát használsz?

iTac
Dry Hands
White Chalk
LupitPole párnácska
Dew Point
Váltogatom
Semmit
Nem tudom
Más

SZAVAZOK!

LEGNÉPSZERŰBB CIKKEK

ESEMÉNY NAPTÁR

ESEMÉNYEK

Facebook

Instagram

Kövess Instagrammon!

Értesülj elsőként!

Ha az elsők között szeretnél értesülni a legújabb rudas hírekről, iratkozz fel időszaki hírlevelünkre!

Küldj nekünk történetet!

Van olyan rudas híred vagy történeted, amit megosztanál? Küldd el az info@rudvilag.hu címre!