2016
FEB
29.

Rúd, lazán - nyerj design rudas felsőket az Alexandelf jóvoltából!

Nemrégiben Párizsban jártunk, és hoztunk Nektek újabb nyereményeket! Ezúttal az Alexandelf jóvoltából! Játssz velünk, és legyen Tiéd az egyik design felső!

Az Alexandelf márkát két unokatestvér alapította. Egyedi tervezésű felsői és alsói mind a rúdtánc megszállottjai számára készültek. Specialitásuk, hogy trendi, laza viselet hatását keltik, amelyeket akár utcán is lehet hordani, és büszkén mutatni, hogy mi is a szenvedélyünk.

Most a márka három legmenőbb felsőjét sorsoljuk ki azok között, akik helyesen válaszolnak a kérdéseinkre, és aztán a sorsoláskor is nekik kedvez a szerencse!

Lássuk a kérdéseket!

1. Milyen országból származik az Alexandelf márka?

2. Mennyibe kerül az előbbi montázson is látható "szívhang" felső?

3. Milyen állatminta szerepel az Alexandelf legújabb topján?

A válaszok mind megtalálhatók az Alexandelf FB oldalán. Válaszaitokat az info@rudvilag.hu oldalra küldjétek "Alexandelf játék" tárggyal! Aztán lehet drukkolni, hogy Nektek kedvezzen a szerencse!

Szabályok:

Egy e-mail címről érkező válaszok közül csak az első válasz kerül elfogadásra. Egy személy csak egyszer nyerhet. Ha valamely pályázó kétszer kerül kisorsolásra (akár más e-e-mail címmel is, de egyértelműen beazonosítható módon), akkor az elsőként kihúzott helyen járó nyereményét kapja meg, a következőt pedig a soronkövetkező nyertes. Minden kérdésre kizárólag egyetlen helyes válasz létezik, amely egyértelműen megtalálható az Alexandelf FB oldalán (https://www.facebook.com/Alexandelf-Pole-Wear-276909369159630) is. Érvénytelen az a pályázat, amelyik egynél több választ jelöl meg egy adott kérdésre, vagy valamely kérdésre nem jelöl meg egyáltalán választ, netán a válasz nem egyértelmű. A játékban nem vehetnek részt a Rúdvilag.hu munkatársai és közeli hozzátartozói.

A játék 2016. február 29-én magyar idő szerint 11:00:00 órakor kezdődik, az ezt követően beérkezett email-ek vesznek a játékban. A játék 2016. március 6-án 18:00 óráig tart. A mindhárom kérdésre helyes válaszokat beküldők közül a szervező véletlenszerű sorsolással választja ki a 3 nyertest, és nevüket a játék lezárását követően közzéteszi a Facebook oldalán (www.facebook.com/rudvilag), valamint e-mailben értesíti a nyereményükről. Az e-mailt arra az e-mail címre küldi, amelyről a pályázat érkezett. A szervező nem vállal felelősséget azért, amennyiben a nyertes ezen e-mailt valamely saját oldalán fennálló technikai hiba folytán nem kapja meg. Amennyiben valamelyik nyertes 3 munkanapon belül nem jelentkezik a nyereményéért, úgy a szervező újabb pótnyertes(eke)t sorsol, és ezen személyek válnak jogosulttá a kieső nyertest illető nyereményekre. A nyertesek kötelesek a szervezővel együttműködni a nyeremények átvétele során, így haladéktalanul megadni a méretüket, postázási címüket és egyéb szükséges elérhetőségüket. A szervező nem vállal felelősséget a nyereményt felajánló szponzor mulasztásáért, illetve a postai kézbesítésből eredő hibákért. Jogi út kizárva.

A verseny szervezője a Rúdvilág.hu.

Címkék: Alexandelf játék

Hozzászólások


További kapcsolódó bejegyzések

2016
AUG
08.

Újra játék! - Nyerd meg Bendy Kate stretching könyvét dedikálva!

Amilyen erős, olyan hajlékony is. Ismerd meg Bendy Kate nyújtási technikáit! Kezdőknek és haladóknak egyaránt hasznos gyakorlatokat tartalmaz az a könyv, amit Bendy nemrég írt. Ráadásul most dedikálva a Tiéd lehet! Játssz velünk! A részletekért pedig olvass tovább!


KATEGÓRIÁK

HÍREK »
SZTORIK »
RÚD+TE »
TIPPEK »

SZAVAZZ!

Te milyen ziát használsz?

iTac
Dry Hands
White Chalk
LupitPole párnácska
Dew Point
Váltogatom
Semmit
Nem tudom
Más

SZAVAZOK!

LEGNÉPSZERŰBB CIKKEK

ESEMÉNY NAPTÁR

Facebook

Instagram

Kövess Instagrammon!

Értesülj elsőként!

Ha az elsők között szeretnél értesülni a legújabb rudas hírekről, iratkozz fel időszaki hírlevelünkre!

Küldj nekünk történetet!

Van olyan rudas híred vagy történeted, amit megosztanál? Küldd el az info@rudvilag.hu címre!