2016
MÁRC
28.

Locsolás helyett újra játék!

Ígértük. Elhoztuk. Itt van. Ezúttal az egyik legszexibb rudas ruhamárka, a RAD ajándékai következnek. Hogyan játszhatsz? Olvass tovább.

A RAD Polewear márkát aligha kell bemutatnunk Nektek. Úgyhogy inkább azt mondjuk el, mit is nyerhettek most!

1. díj: Cindy Leopard set

2. díj: Strappy black set

3. díj: Penelope black set

Lássuk a kérdéseket:

1. Milyen országból származik a RAD?

2. Melyik jelentősebb versenyt támogatta utoljára a RAD?

3. Sorolj fel 3 RAD márkanagykövetet!

A válaszokat az info@rudvilag.hu e-mail címre várjuk, kérjük, a Tárgyba írjátok be, hogy "RAD Polewear játék".

Szabályok:

Egy e-mail címről érkező válaszok közül csak az első válasz kerül elfogadásra. Egy személy csak egyszer nyerhet. Ha valamely pályázó kétszer kerül kisorsolásra (akár más e-e-mail címmel is, de egyértelműen beazonosítható módon), akkor az elsőként kihúzott helyen járó nyereményét kapja meg, a következőt pedig a soronkövetkező nyertes. Minden kérdésre kizárólag egyetlen helyes válasz létezik, amely egyértelműen megtalálható a RAD Polewear honlapján, illetve FB oldalán (http://radpolewear.com és https://www.facebook.com/RadPolewear) is. Érvénytelen az a pályázat, amelyik egynél több választ jelöl meg egy adott kérdésre (hacsak az a kérdésből nem következik), vagy valamely kérdésre nem jelöl meg egyáltalán választ, netán a válasz nem egyértelmű. A játékban nem vehetnek részt a Rúdvilag.hu munkatársai és közeli hozzátartozói.

A játék 2016. március 28-án magyar idő szerint 11:30:00 órakor kezdődik, az ezt követően beérkezett email-ek vesznek a játékban. A játék 2016. április 3-án 18:00 óráig tart. A mindhárom kérdésre helyes válaszokat beküldők közül a szervező véletlenszerű sorsolással választja ki a 3 nyertest, és nevüket a játék lezárását követően közzéteszi a Facebook oldalán (www.facebook.com/rudvilag), valamint e-mailben értesíti a nyereményükről. Az e-mailt arra az e-mail címre küldi, amelyről a pályázat érkezett. A szervező nem vállal felelősséget azért, amennyiben a nyertes ezen e-mailt valamely saját oldalán fennálló technikai hiba folytán nem kapja meg. Amennyiben valamelyik nyertes 3 munkanapon belül nem jelentkezik a nyereményéért, úgy a szervező újabb pótnyertes(eke)t sorsol, és ezen személyek válnak jogosulttá a kieső nyertest illető nyereményekre. A nyertesek kötelesek a szervezővel együttműködni a nyeremények átvétele során, így haladéktalanul megadni a méretüket, postázási címüket és egyéb szükséges elérhetőségüket. A szervező nem vállal felelősséget a nyereményt felajánló szponzor mulasztásáért, illetve a postai kézbesítésből eredő hibákért. Jogi út kizárva.

A játékban résztvevők egyúttal kifejezetten hozzájárulnak, hogy elérhetőségeiket a Rúdvilág.hu saját promóciós célra felhasználja és kezelje, valamint szükség esetén továbbítsa a nyereményt felajánló cégnek, utóbbi esetében kizárólag a nyereményeknek a nyertesekhez való eljuttatása céljából. Az adatkezeléshez való hozzájárulás önkéntes, az info@rudvilag.hu címre küldött e-mailben bármikor kérhető a törlése.

A verseny szervezője a Rúdvilág.hu.


Hozzászólások


További kapcsolódó bejegyzések

2016
AUG
08.

Újra játék! - Nyerd meg Bendy Kate stretching könyvét dedikálva!

Amilyen erős, olyan hajlékony is. Ismerd meg Bendy Kate nyújtási technikáit! Kezdőknek és haladóknak egyaránt hasznos gyakorlatokat tartalmaz az a könyv, amit Bendy nemrég írt. Ráadásul most dedikálva a Tiéd lehet! Játssz velünk! A részletekért pedig olvass tovább!


KATEGÓRIÁK

HÍREK »
SZTORIK »
RÚD+TE »
TIPPEK »

SZAVAZZ!

Te milyen ziát használsz?

iTac
Dry Hands
White Chalk
LupitPole párnácska
Dew Point
Váltogatom
Semmit
Nem tudom
Más

SZAVAZOK!

LEGNÉPSZERŰBB CIKKEK

ESEMÉNY NAPTÁR

ESEMÉNYEK

Facebook

Instagram

Kövess Instagrammon!

Értesülj elsőként!

Ha az elsők között szeretnél értesülni a legújabb rudas hírekről, iratkozz fel időszaki hírlevelünkre!

Küldj nekünk történetet!

Van olyan rudas híred vagy történeted, amit megosztanál? Küldd el az info@rudvilag.hu címre!