2017
MÁJ. 5-8.

Májusi rudas sztárdömping Magyarországon!

Május nemhiába a tavaszi megújulás időszaka, idén rudas szempontból is sok meglepetést tartogat a hónap! Magyarországra érkezik ugyanis számos olyan sztár, akiket eddig csak Insta videókról láthattunk! A május 7-i Pole Theatre Hungary-hez kapcsolódóan workshopot tart hazánkban Marion Crampe, Louise Wawrzynska, Olena Minina és Daria Che is.

A létszámkorlátos workshopokra május 5-8. között kerül sor. Nézzük is rögtön a választékot! (A workshopok mellett rendhagyó módon egyéni vagy páros, illetve 3 fős magánórákra is van lehetőség - aki gyorsabban szeretne fejlődni, annak ez egy ritka kiváló lehetőség lehet erre.)

Marion Crampe

La Crampe Masterclass (90’)

Ezen a másfél órás workshopon Marion leghíresebb trükkjeit és kombóit sajátíthatod el, illetve segítséget kaphatsz ahhoz, hogyan készülj ezekre, ha még csak távoli célként lebegnek a szemed előtt.
Kiknek ajánlott? Elsősorban középhaladóknak és haladóknak, de a kezdők sem fognak csalódni.
​Időpont: 2016. május 5. péntek 15:00-16:30
Ár: 22 000 Ft

Pimp my spin (75’)

Ez az óra elsősorban a forgó rúd gördülékeny használatáról szól. A workshop keretében Marion különböző trükkökön és kombókon keresztül segít elsajátítani a folyékony mozgást ezen a sokszor a fix rúd javára mellőzött eszközön. Legyen a tiéd a forgó rúd titka!
Kiknek ajánlott? Elsősorban középhaladóknak és haladóknak.
​Időpont: 2016. május 5. péntek 16:45-18:00
Ár: 19 000 Ft

Pole Bendy Clinic (90’)

Ha mindig is hajlékony hátra és spárgára vágytál, most itt a lehetőség, hogy ellesd Marion titkait! A workshop első felében háthajlékonyságot fokozó és nyújtó gyakorlatok szerepelnek, míg a második részében az eddig nehéznek gondolt elemek felkerülnek a rúdra!
Kiknek ajánlott? Kezdőknek, középhaladóknak és haladóknak.
Időpont: 2016. május 5. péntek 18:30-20:00
Ár: 22 000 Ft

Louise Wawrzynska

Flowmania (90’)

Ebben a másfél órában Louise gyönyörű és könnyűnek hitt, ámde meglehetősen energiaigényes kombókat fog tanítani. A fókusz a minél simább átmeneteken lesz, illetve a forgó rúd begyorsításán, szükség esetén pedig lelassításán egy-egy kombó közben.
Kiknek ajánljuk? Kezdőknek, középhaladóknak és haladóknak.
Időpont: 2017. május 6. szombat 16:00-17:30
Ár: 17 000 Ft

PowerPole (90’)

A workshop keretében a rudas tudás igazi erőt és technikát igénylő részén lesz a hangsúly: erőteljes forgások, akrobatikus elemek és trükkös átfogások várhatók. Ha még nem mennek ezek (vagy a félelem egyelőre erősebb benned), Louise akkor is tud tippekkel szolgálni, hogy közelebb kerülj a céljaidhoz, és legyőzd a mumusaidat.
Kiknek ajánljuk? Középhaladóknak és haladóknak.
Időpont: 2017. május 6. szombat 18:00-19:30
Ár: 17 000 Ft

Olena Minina

C-c-c-combo! (90’)

Ez az óra a repülésről szól: tanulj másfél órában igazán dinamikus kombókat Olenától! Terítéken az akrobatikus fogások, átfogások, fonji, zuhanások, ugrások és szaltók. A végén pedig - voilá - elkészül a saját kombód!
Kiknek ajánljuk: elsősorban középhaladóknak és haladóknak.
Időpont: 2017. május 8. hétfő 16:00-17:30
Ár: 18 000 Ft

Floor work when you’re too lazy to climb the pole (90’)

Még a legfanatikusabb rudassal is megesik, hogy időnként nincs kedve még a rúdhoz sem érni. Ilyenkor érdemes a talajkombókkal és különféle átmenetekkel foglalkozni. Lesznek mutatóba kézállások, átfordulások, és még sok egyéb akrobatikus elem, amik színesíthetik a talajmunkát. A workshop kiváló lehetőséget ad arra is, hogy kiderüljön, különféle zenékre hogyan lehet különféle karakterű kombókat összerakni ugyanazokból az elemekből.
​Kiknek ajánljuk: középhaladóknak és haladóknak
Időpont: 2017. május 8. hétfő 19:30-21:00
Ár: 18 000 Ft

Daria Che

Exotic Pole workshop Dariával - kezdő (75’)

Ezen az órán kényelmes tempóban sajátíthatod Dariától el az egzotikus rúdtánc alapjait: forgásokat, trükköket, talajmunkát és a különféle hullámzásokat. Előbbieken túl az órán külön hangsúlyt kap a tanultak gördülékeny összekötése is.
Időpont: 2017. május 6. szombat 10:00-11:15
Ár: 19 000 Ft

Exotic Pole workshop Dariával - haladó (75’)

Ezen az workshopon a kezdő szinthez képest sokkal intenzívebb kombókat tanulhatsz meg Dariától. Elsajátíthatsz különféle dinamikus forgásokat és trükköket, valamint átmeneteket, ezen felül kézenállásokat és más egyensúlyi elemeket. Ha már régebb óta foglalkozol egzotikus rúdtánccal, akkor ez a workshop a neked való!
Időpont: 2017. május 6. szombat 11:30-12:45
Ár: 19 000 Ft

Az egyes workshopokra és magánórákra az info@poletheatrehungary.com oldalon lehet jelentkezni a választott workshop megadásával!


Hozzászólások


További kapcsolódó bejegyzések

2019
ÁPR
26.

„Amikor kilépsz a saját komfortzónádból, az az igaz”

Every dream begins with one step – mára ez lett Floch Detty, alias PoleBernadett szlogenje, aki még csak 22 éves, de már kétszeres junior rúdsport-világbajnok, kétszeres Pole Theatre Hungary Pro Comedy nyertes, és pár hete a Pole Theatre World versenyén is elhozta a Pro Comedy kategóriagyőzelmet. Bettivel a verseny előtt beszélgettünk.


2018
SZEPT
15.

Anastasia Sokolova a Phoenix Pole Fitnessben

Az egyik legtemperamentumosabb ukrán rúdtáncos lány, számos tehetségkutató emlékezetes fellépője, Anastasia Sokolova látogat Magyarországra, hogy rebellis trükkjeit megtanítsa Nektek!


KATEGÓRIÁK

HÍREK »
SZTORIK »
RÚD+TE »
TIPPEK »

SZAVAZZ!

Te milyen ziát használsz?

iTac
Dry Hands
White Chalk
LupitPole párnácska
Dew Point
Váltogatom
Semmit
Nem tudom
Más

SZAVAZOK!

LEGNÉPSZERŰBB CIKKEK

ESEMÉNY NAPTÁR

ESEMÉNYEK

Facebook

Instagram

Kövess Instagrammon!

Értesülj elsőként!

Ha az elsők között szeretnél értesülni a legújabb rudas hírekről, iratkozz fel időszaki hírlevelünkre!

Küldj nekünk történetet!

Van olyan rudas híred vagy történeted, amit megosztanál? Küldd el az info@rudvilag.hu címre!