2016
ÁPR
06.

Nyújtásra mindig legyen idő!

A nyújtást szívesen ellógjuk az edzés végén, és talán ez az, amire a leginkább sajnáljuk az időt. Mégis, miért fontos, és mik azok a rendkívül egyszerű gyakorlatok, amikkel viszonylag rövid idő alatt is látványos eredményt lehet elérni? Ezúttal Aleska Sáfrány Emese tippjeit osztjuk meg veletek, aki egyben elárulja azt is, miért érdemes időt szánni a stretchingre.


2016
ÁPR
01.

Milyen rudat válasszak otthonra?

Rengetegen kérdezitek tőlünk, milyen rudat érdemes otthonra választani. Mostani cikkünkben adunk pár hasznos döntési szempontot és tippet, ami remélhetőleg segít eligazodni az egyre burjánzó rúddzsungelben.


2016
MÁRC
10.

Teszteltük: LupitPole Classic rúd

A LupitPole egy szlovén cég, ami saját gyártóüzemmel is rendelkezik, és az utóbbi időben igen erőteljesen beszivárgott a rudas köztudatba azáltal, hogy számos verseny hivatalos rúdszponzoraként is feltűnt - így például nemrégiben az USA nemzeti bajnokságon, és lassan már hagyományosnak mondható módon a Rúdsport Magyar Bajnokságon is. Valamit tehát tudhatnak. Na, erre voltunk kíváncsiak mi is.


2016
MÁRC
07.

Teszteltük: Mighty Grip rudas "védőeszközök"

Ha meghalljuk a szót, hogy Mighty Grip, nyilván elsősorban a ziára asszociálunk, és csak másodsorban jut eszünkbe, hogy „ja igen, láttunk már olyan lábszárvédős rúdtörlő lányokat egy-egy versenyen”. Nos, most az is kiderül, hogy a cég ennél jóval többféle terméket gyárt, ami még hasznos lehet nekünk, rudasoknak.


2016
JAN
19.

Hogyan (ne) szúrjuk el a videós jelentkezésünket életünk versenyére?

Michelle Shimmy, aki idén az IPDFA rangos Industry Awardját is elnyerte, a Pole Theatre alapítójaként évek óta válogat a videós jelentkezések között. Számolatlan mennyiségű jó és rossz pályázati anyagot nézett már végig. Majd leült, és összeírta, hogy mi az, amivel megdobogtathatjuk a bírók szívét - és mi az, amivel biztosan nem. Megszívlelendő tanácsok egy tapasztalt rudastól.


KATEGÓRIÁK

HÍREK »
SZTORIK »
RÚD+TE »
TIPPEK »

SZAVAZZ!

Te milyen ziát használsz?

iTac
Dry Hands
White Chalk
LupitPole párnácska
Dew Point
Váltogatom
Semmit
Nem tudom
Más

SZAVAZOK!

LEGNÉPSZERŰBB CIKKEK

ESEMÉNY NAPTÁR

ESEMÉNYEK

Facebook

Instagram

Kövess Instagrammon!

Értesülj elsőként!

Ha az elsők között szeretnél értesülni a legújabb rudas hírekről, iratkozz fel időszaki hírlevelünkre!

Küldj nekünk történetet!

Van olyan rudas híred vagy történeted, amit megosztanál? Küldd el az info@rudvilag.hu címre!