2015
DEC
16.

Rudat vegyenek! - karácsonyi rudas ötletbörze férfiaknak

A helyzet úgy fest, hogy a lány, akit szeretsz, rudazik. Hiába veri kék-zöldre magát, továbbra is megszállottan edz. Ráadásul itt a karácsony. Felmerülhet Benned a kérdés: vajon nem lenne jó ötlet valami rudas holmit venni neki ajándékba? Válaszunk: de, határozottan. És gyorsan adunk pár tippet is, hogy mit.

1. Csajos göncök

Közismert tény, hogy egy nőnek sosincs elég ruhája, de legalábbis olyan, amit éppen fel tudna venni (a köznyelvben ez „nincs egy rongyom se”-jelenségként ismert). Ugyanez a helyzet a rudas ruhákkal. Ezt a kihívásokkal teli, igen instabil lelkiállapotot több ruhagyártó is meglovagolta, és fogott bele speciális rudas edzőruhák és kiegészítő ruhák gyártásába. Manapság se szeri, se száma a különféle stílusú és fazonú rudas göncöknek, amiből egy valamirevaló nő folyamatosan felfedez magának egy újabb megszerzendő darabot. És hogy mit keressünk szívünk választottjának? Topot, rövidnadrágot, leggingset (igen, ez a cicanadrág!), valamint tank topot. Továbbá ne feledjük a hüvelykujjszabályt: mint a kocsiknál, itt is a szín a lényeg, tehát a pontos Pantone kódot mindenképpen derítsük ki vásárlás előtt, nehogy véletlenül málnaszínű helyett eper árnyalatút válasszunk!

2. Táncoló talpak

A ruha természetesen önmagában kevés, mivelhogy ezekben az apró holmikban a szabadon hagyott láb fázik. Ezért aztán érdemes lábszármelegítők után is nézni. Ugyancsak a lábra találták ki a táncosok által is használt, lábfejre húzható kis ún. pole socks-okat, ami védi a talpat a hidegtől és a talajrészek alatt a dörzsölődéstől is. Vannak továbbá, akik a balettosok által használt gyakorlócipőre esküsznek.

3. Tapadj rá!

A hegymászók világából a ’zia’ (tapadást elősegítő folyadék állagú magnézia) lassan, de biztosan beszivárgott a rudasok körébe is. Mint tudjuk, a rudas lányok szinte kizárólag ziát használnak testápoló gyanánt. A sokszor placebo hatású szerként működő löttytől egyszerre sikerülnek a pózok, tapad a rúd… Ebből is látható, hogy ziára szükség van. Az viszont nem mindegy, hogy milyenre. Próbáljuk megtudni, melyik a tuti szer (egyáltalán, a folyadékra vagy a szilárd állagúra esküszik a párunk), aztán vessük be magunkat a hegymászóboltok egyikébe!

4. Jegyeket, bérleteket!

A bérlet bombabiztos ajándék. Mindössze azzal kell tisztában lennünk, melyik stúdióba kell elzarándokolnunk. Az ünnepek tájékán ráadásul a legtöbb iskola kedvezményekkel is kedveskedik a tanítványainak: érdemes alaposan utánajárni, milyen extrákat kapunk, ha most vásárolunk ajándékba bérletet.

5. Jó lenne egy rúd otthonra!

Bizony, egyszer eljön az idő, és el fog hangzani elhaló sóhaj formájában ez a mondat is… Mert ugye az edzőteremben is lehet edzeni, de ha még otthon is lenne! Rendben, szembenézünk a zord valósággal, és feltérképezzük, a lakás melyik pontjára férne be még egy rúd úgy, hogy azért a tévét is lássuk. Lemértük a belmagasságot is, és paradox módon van másfél-két méter szabad hely a kinézett pont körül… Na de milyen rudat vegyünk? Egy biztos: ne azt a műanyagot, amin Carmen Electra tekereg, mert akkor tutira kórház lesz a vége! A legjobb, ha a kiszemelt példány forogni is tud, mert előbb-utóbb a statikus kevésnek fog bizonyulni. (Nem muszáj elhinni, de mi szóltunk előre.) Hogy mobil vagy egybeszabott rudat választunk, az egyéni ízlés kérdése. Előbbi LEGO-módjára szétszedhető és megfelelő kiegészítő elem segítségével más belmagasságú helyen is felállítható, utóbbi azonban csak az eredetileg tervezett helyen lesz használható, cserébe nem lesz tele illesztésekkel. Az ár mellett (ami akár 50-200 ezer forint között is változhat) azért azzal is legyünk tisztában, hogy feltehetően nem csak a pénztárcánkra, hanem az erőnkre is szükség lesz a projekt teljes körű kivitelezéséhez.

6. Rajongói relikviák

Ha már azt hitted, minden létező rudas holmit megvettél a párodnak, hamar rá fogsz döbbenni, hogy az ajándékok tárháza kimeríthetetlen. Hallottál már például a rudas kulacsról? Vagy a rúdtáncos falióráról? És a rudas ékszerekről? Na ugye.

7. Tanulni, tanulni, tanulni!

A híres lenini mondatot alapul véve már üzemel olyan netes oldal, ahol előfizethetünk különféle rudas trükkökre. A rendszer bérlet formájában is működik, azaz egy vagy több hónapra előfizetve több figura helyes elsajátítása is megtanulható. Ha végképp kifutottunk az időből, ez az egyik legjobb ajándék!

+1 Csináld magad!

Ha pedig tényleg valami egyedit szeretnénk adni a párunknak, egyszerűen álljunk be mi a rúdhoz, húzzuk be a szükségesnek ítélt kellékeket, és már lőhetjük is a szelfit. A meglepetés garantált - csak az előjele kérdéses. (A kép minőségére azért ennél jobban ügyeljünk.)


Hozzászólások


További kapcsolódó bejegyzések

2016
NOV
21.

A 10+1 legjobb rudas karácsonyi ajándék, tanácstalan barátoknak

Ha szeretnéd meglepni a legjobb barátnődet vagy a párodat karácsonyra valami olyan rudas holmival, aminek tényleg örül, akkor ezt a cikket Neked írtuk. Ráadásul most árfekvés szerint rendeztük őket, hogy még könnyebb legyen dönteni! Lássuk az idei év 10 + 1 legjobb rudas ajándékát!


KATEGÓRIÁK

HÍREK »
SZTORIK »
RÚD+TE »
TIPPEK »

SZAVAZZ!

Te milyen ziát használsz?

iTac
Dry Hands
White Chalk
LupitPole párnácska
Dew Point
Váltogatom
Semmit
Nem tudom
Más

SZAVAZOK!

LEGNÉPSZERŰBB CIKKEK

ESEMÉNY NAPTÁR

ESEMÉNYEK

Facebook

Instagram

Kövess Instagrammon!

Értesülj elsőként!

Ha az elsők között szeretnél értesülni a legújabb rudas hírekről, iratkozz fel időszaki hírlevelünkre!

Küldj nekünk történetet!

Van olyan rudas híred vagy történeted, amit megosztanál? Küldd el az info@rudvilag.hu címre!