2016
AUG
08.

Újra játék! - Nyerd meg Bendy Kate stretching könyvét dedikálva!

Amilyen erős, olyan hajlékony is. Ismerd meg Bendy Kate nyújtási technikáit! Kezdőknek és haladóknak egyaránt hasznos gyakorlatokat tartalmaz az a könyv, amit Bendy nemrég írt. Ráadásul most dedikálva a Tiéd lehet! Játssz velünk! A részletekért pedig olvass tovább!

Mindössze három kérdésünkre kell ahhoz válaszolnod, hogy megnyerd Bendy Kate egyedi, dedikált könyvét.

Lássuk a kérdéseket!

1.) Melyik volt az utolsó verseny, amit Bendy megnyert?

2.) Hányféle színben kapható Bendy derékmelegítője?

3.) Sorolj fel legalább olyan 3 terméket, ami Bendy saját honlapján található webshopjában kapható!

A válaszok mind megtalálhatók Bendy Kate saját honlapján. (Ahol egyébként a könyvet is megvásárolhatjátok.) Válaszaitokat az info@rudvilag.hu oldalra küldjétek "Bendy Kate játék" tárggyal! Aztán lehet drukkolni, hogy Nektek kedvezzen a szerencse!

 

Szabályok:

Egy e-mail címről érkező válaszok közül csak az első válasz kerül elfogadásra. Minden kérdésre kizárólag egyetlen helyes válasz létezik, amely egyértelműen megtalálható Bendy Kate saját honlapján (https://www.bendy-kate.com) is. Érvénytelen az a pályázat, amelyik egynél több választ jelöl meg egy adott kérdésre, vagy valamely kérdésre nem jelöl meg egyáltalán választ, netán a válasz nem egyértelmű. A játékban nem vehetnek részt a Rúdvilag.hu munkatársai és közeli hozzátartozói. A játékban csak magyarországi kézbesítési címmel rendelkező játékosok vehetnek részt.

A játék 2016. augusztus 8-án magyar idő szerint 12:00:00 órakor kezdődik, az ezt követően beérkezett email-ek vesznek részt a játékban. A játék 2016. augusztus 14-én 19:00 óráig tart. A mindhárom kérdésre helyes válaszokat beküldők közül a szervező véletlenszerű sorsolással választja ki a nyertest, és annak nevét a játék lezárását követően közzéteszi a Facebook oldalán (www.facebook.com/rudvilag), valamint e-mailben értesíti a nyereményéről. Az e-mailt arra az e-mail címre küldi, amelyről a pályázat érkezett. A szervező nem vállal felelősséget azért, amennyiben a nyertes ezen e-mailt valamely saját oldalán fennálló technikai hiba folytán nem kapja meg. Amennyiben a nyertes 3 munkanapon belül nem jelentkezik a nyereményéért, úgy a szervező újabb pótnyertest sorsol, és ezen személy válik jogosulttá a kieső nyertest illető nyereményre. A (pót)nyertes köteles a szervezővel együttműködni a nyeremény átvétele során, így haladéktalanul megadni a postázási címét és egyéb szükséges elérhetőségét. A szervező nem vállal felelősséget a nyereményt felajánló szponzor mulasztásáért, illetve a postai kézbesítésből eredő hibákért. Jogi út kizárva.

A verseny szervezője a Rúdvilág.hu.


Hozzászólások


További kapcsolódó bejegyzések

2016
ÁPR
06.

Nyújtásra mindig legyen idő!

A nyújtást szívesen ellógjuk az edzés végén, és talán ez az, amire a leginkább sajnáljuk az időt. Mégis, miért fontos, és mik azok a rendkívül egyszerű gyakorlatok, amikkel viszonylag rövid idő alatt is látványos eredményt lehet elérni? Ezúttal Aleska Sáfrány Emese tippjeit osztjuk meg veletek, aki egyben elárulja azt is, miért érdemes időt szánni a stretchingre.


KATEGÓRIÁK

HÍREK »
SZTORIK »
RÚD+TE »
TIPPEK »

SZAVAZZ!

Te milyen ziát használsz?

iTac
Dry Hands
White Chalk
LupitPole párnácska
Dew Point
Váltogatom
Semmit
Nem tudom
Más

SZAVAZOK!

LEGNÉPSZERŰBB CIKKEK

ESEMÉNY NAPTÁR

ESEMÉNYEK

Facebook

Instagram

Kövess Instagrammon!

Értesülj elsőként!

Ha az elsők között szeretnél értesülni a legújabb rudas hírekről, iratkozz fel időszaki hírlevelünkre!

Küldj nekünk történetet!

Van olyan rudas híred vagy történeted, amit megosztanál? Küldd el az info@rudvilag.hu címre!