2018
JÚN
25.

"Bármerre járok, azt nézem, jó lenne-e rudas fotózási helyszínnek" - interjú Mile Melindával (Lina Photography)

Családi és babafotózással kezdte, majd őt is beszippantotta a rúdtánc világa. Maga is megszállott tanítvány, aki fotósként folyton új ötleteken agyal. Volt már nemzeti rúdsport bajnokság, Pole Theatre és világbajnokság hivatalos fotósa is. A rúdtánc fotózásának nehézségeiről és örömeiről beszélgettünk Mile Melindával (Lina Photography) - na meg persze arról is szó esett, ő kiket fotózna szívesen a műtermében.


2017
JAN
12.

"A rúd kimossa a fejemből a házimunkát"

Erre nincs időm, arra nincs időm - kifogás mindig van, amiért kihagyjuk az edzést. Most mutatunk egy olyan példát, akit olvasva garantáltan másként fogtok gondolkodni minderről. Interjú Kissné Kollár Judittal, aki négy gyermeke mellett is tud időt szakítani arra, hogy rendszeresen rudazzon.


2016
DEC
08.

Egy kis rúdtánc divat - 1. rész: "Be nude!"

Most induló sorozatunkban bemutatjuk a rúdtánc világban látott trendeket - merthogy a divat már ebbe a műfajba is betette a lábát, és mi sem hagyhatjuk figyelmen kívül a legújabb fuvallatokat. Elsőként jöjjön a 2016-os év titkos slágere, a nude!


2016
NOV
26.

Azok a fiúk!

Egy rúdtáncos párjának lenni nem könnyű dolog. Számtalan kihívással és kötelességgel jár. Ezekről mesél most Tamás Andi.


2016
OKT
19.

Hogyan nyerjünk meg egy versenyt?

Sokszor ott állunk, hogy rengeteget gyakoroltunk, eljön a Nagy Nap, színpadra kell állnunk… és mindent elbénázunk. Pedig akár sikerülhetett is volna, hiszen az edzéseken még általában egészen jól ment. Akkor mégis hol a hiba? És mi kell ahhoz, hogy jól teljesítsünk a színpadon is? Íme, néhány hasznos tanács, ami segíthet abban, hogy a színpadon is a legjobb formádat nyújtsd!


KATEGÓRIÁK

HÍREK »
SZTORIK »
RÚD+TE »
TIPPEK »

SZAVAZZ!

Te milyen ziát használsz?

iTac
Dry Hands
White Chalk
LupitPole párnácska
Dew Point
Váltogatom
Semmit
Nem tudom
Más

SZAVAZOK!

LEGNÉPSZERŰBB CIKKEK

ESEMÉNY NAPTÁR

ESEMÉNYEK

Facebook

Instagram

Kövess Instagrammon!

Értesülj elsőként!

Ha az elsők között szeretnél értesülni a legújabb rudas hírekről, iratkozz fel időszaki hírlevelünkre!

Küldj nekünk történetet!

Van olyan rudas híred vagy történeted, amit megosztanál? Küldd el az info@rudvilag.hu címre!