2015
DEC
28.

“Nem vagyok az a súlyos önkínzó” - interjú Holoda Péterrel

14 évesen találkozott a tánccal, aztán érettségi után rögtön csatlakozott az ország egyik legjobb társulatához, a Compagnie Pal Frenak-hoz, és velük együtt bejárta a fél világot. Majd másfél évvel ezelőtt szembejött egy újabb szerelem: a rúdtánc. Mi főként ez utóbbiról faggattuk Holoda Pétert, az Artistic Pole Competition férfi kategóriájának mindössze 25 éves nyertesét.


2015
DEC
09.

"Nem voltak elvárásaim" - interjú Molnár Szilviával

Molnár Szilvia a Pole Dance Fitness oktatója, aki egyik nap még a diákjait készítette fel a stúdió házi bajnokságra, majd másnap elment és bronzérmet nyert az Art of Pole Dance Slovenián. Aztán következő nap visszament tanítani, és senkinek sem szólt semmiről. Mi azért mi nem hagytuk annyiban.


2015
DEC
01.

"Mertem nagyot álmodni" - interjú Pirner Almával

Volt egyszer egy álmodozó, naív leányzó, aki egy sokak által reménytelennek tűnő projektbe vágott: elsőként nyitott itthon rúdtánc stúdiót. Ráadásul azokban az időkben, amikor a rúdtánc egyet jelentett azzal, hogy a különféle bárok asztalain vonagló lányoknak némi papírpénzt tuszkolnak a bugyijába. Talán nem csoda, hogy a festői Blahán lévő egykori helyiség sokáig érintetlen maradt. Majd egy éven át szinte senki más nem járt ott, csak maga a tulajdonos, aki mára az egyik legismertebb név lett a szakmában. Pirner Almával beszélgettünk múlt héten megjelent Rúdtánc című új könyvéről.


KATEGÓRIÁK

HÍREK »
SZTORIK »
RÚD+TE »
TIPPEK »

SZAVAZZ!

Te milyen ziát használsz?

iTac
Dry Hands
White Chalk
LupitPole párnácska
Dew Point
Váltogatom
Semmit
Nem tudom
Más

SZAVAZOK!

LEGNÉPSZERŰBB CIKKEK

ESEMÉNY NAPTÁR

ESEMÉNYEK

Facebook

Instagram

Kövess Instagrammon!

Értesülj elsőként!

Ha az elsők között szeretnél értesülni a legújabb rudas hírekről, iratkozz fel időszaki hírlevelünkre!

Küldj nekünk történetet!

Van olyan rudas híred vagy történeted, amit megosztanál? Küldd el az info@rudvilag.hu címre!